Cine Suntem

 

Adresa sitului web este: https://cleanfast.ro.

Firma: S.C. COSTOD COMPLETE SERVICES S.R.L.

Sediu Social: București, Sector 4, Strada Peroni, Nr 52

CUI 40450799 – J40/603/18.01.2019

Ce Date Personale Colectăm Și De Ce Le Colectăm

Formular De Contact

Singurul mod în care colectăm date personale este prin intermediul formularului de contact.

Cookie-uri

Conținut Înglobat De Pe Alte Situri Web

Articolele din acest sit pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte situri web se comportă exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web.

Aceste situri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară de la părți terțe și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel sit web.

 

Analitice

Folosim Google Analytics pentru statistici în legătură cu vizitele și cuvintele cheie pe care le folosiți atunci când acceasati site-ul.

 

Cu Cine Partajăm Datele Tale

Datele tale nu vor fi partajate cu nici o altă terță persoană.

 

Cât Timp Îți Păstrăm Datele

Dacă folosești formularul de contact pentru trimiterea de date, acestea vor fi păstrate pe termen nedeterminat.

 

Ce Drepturi Ai Asupra Datelor Tale

Dacă ai folosit formularul de contact de pe acest sit web, poți cere să primești un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

 

Cum Îți Protejăm Datele

Pentru protecție acest site deține conexiune securizată ssl. În fiecare lună site-ul primește o copie de back-up. Copia este criptată.